• Wij werken voor ú Makelaars & Taxateurs
  • Uw specialist in commercieel vastgoed
  • Uw specialist in commercieel vastgoed

Aanhuur bedrijfsruimte

Wanneer u interesse heeft in de aanhuur van een kantoorruimte om uw bedrijf te huisvesten, komt er heel wat op u af. Welke locatie is geschikt voor u en hoe groot moet het zijn? Dan begint het pas. Er is veel regelgeving inzake huurrecht, milieuwetgeving, Arbo, Bouwbesluit et cetera. Wij helpen u met het kiezen van een geschikte locatie voor de aanhuur van uw kantoorruimte tegen de best mogelijke prijs.

Wij zorgen voor een ontspannen aanhuur van de perfecte kantoorruimte

Uppelschoten Real Estate in Utrecht heeft ruime ervaring met het begeleiden van bedrijven en organisaties met hun bedrijfshuisvesting voor zowel kantoorruimtes als bedrijfsruimtes. Wij zijn úw bedrijfsmakelaar in Almere, maar zijn ook thuis in Utrecht en Amsterdam. Wij onderhandelen namens u en behartigen in dat geval niet de belangen van de verhuurder. Van het opstellen tot een Pakket van Eisen (PvE) tot het uitonderhandelen van uw nieuwe huurovereenkomst. De zorgen worden u door ons makelaarskantoor uit handen genomen en u bespaart ook nog eens veel tijd. Commercieel vastgoed is onze specialiteit. Bovendien monitoren wij van diverse bedrijven hun huisvesting periodiek. Want bedrijven zijn dynamisch en markten ook. Wij geven daarbij advies over een geschikte bedrijfshuisvesting. Op deze manier zorgen we ervoor dat u zeker weet dat het goed zit.

Neem contact met ons op en begin vandaag nog uw zoektocht

Wij helpen u graag met de aanhuur van een geschikte (nieuwbouw) kantoorruimte voor uw bedrijf. Ook kunt u bij ons terecht als u juist uw eigen kantoorruimte wilt verhuren. Neem contact met ons op en stuur een e-mail naar info@uppelschotenrealestate.nl, bel naar 085-0605055of vul ons contactformulier in.