• Wij werken voor ú Makelaars & Taxateurs
  • Uw specialist in commercieel vastgoed
  • Uw specialist in commercieel vastgoed

Nieuwbouw kantoorruimte

Allround makelaarskantoor
Lokale marktkennis
Lid van NVM en NRVT

Bent u op zoek naar een nieuwbouw kantoorruimte? Wij geven u advies en helpen u met elke stap van uw project om er zo een succes van te maken. Het voordeel van een nieuwbouw kantoorruimte is dat u het gebouw de ideale lay-out kunt maken voor de processen die onmisbaar zijn voor uw bedrijf. Wij snappen dat locatiekeuze en aannemerskeuze bepalend zijn voor het succes van de ruimte.

Ontdek de mogelijkheden in een adviesgesprek

Naar het contactformulier

De talloze mogelijkheden van een nieuwbouw kantoorruimte

De mogelijkheden van een nieuwbouw kantoorruimte zijn eindeloos. U kunt het pand opvallend vormgeven of juist focussen op efficiëntie. Wij bekijken samen met u wat de beste keuze is voor uw bedrijf. Uppelschoten Real Estate is gevestigd in Utrecht en gespecialiseerd in commercieel vastgoed. Wij kennen de markt als geen ander. Wij helpen u ook met het regelen van de verkoop van een bedrijfsruimte, zodat u ontspannen een nieuwe start kunt maken. Als u al een grondpositie of gebouw beschikbaar heeft, helpen we u hier met projectontwikkeling waarde aan toe te voegen.

 

Ontdek de nieuwbouwmogelijkheden voor uw kantoorruimte

De meeste mogelijkheden voor nieuwbouw vindt u in Almere, wij hebben als bedrijfsmakelaar veel ervaring in deze regio. Hier is immers de meeste ruimte om een nieuw project te realiseren. Wij helpen u graag met uw project. Neem contact met ons op en bel naar 085-0605055of stuur een e-mail naar info@uppelschotenrealestate.nl. Dan kunnen we zo snel mogelijk beginnen met uw nieuwe project.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contact formulier