• Wij werken voor ú Makelaars & Taxateurs
  • Uw specialist in commercieel vastgoed
  • Uw specialist in commercieel vastgoed

Verkoop bedrijfshuisvesting

Wij helpen u met de verkoop van uw bedrijfsruimte

Bent u toe aan de verkoop van uw bedrijfsruimte of bent u zelf koper? Uppelschoten Real Estate verkoopt met kennis bedrijfshuisvesting en zet ook bedrijfsruimtes en kantoorruimtes op een kundige manier in de verkoop. Maak kennis met ons kantoor in Utrecht en wij geven vrijblijvend advies inzake de mogelijkheden tot verkoop van uw kantoorruimte of bedrijfsruimte. Wij hebben jarenlange ervaring met het verkopen van gebouwen tussen 100 m² en 30.000 m².

Wij geven deskundig advies over de verkoop van uw bedrijfsruimte

Wij geven prijsadvies, bespreken met u de marketing en zorgen dat uw verkoopobject goed in de markt wordt gezet. Ook beschikt ons makelaarskantoor over een groot bestand van zoekers op het gebied van commercieel vastgoed. Wij zijn namelijk lid van de NVM business. Bovendien wordt u door ons ontzorgd, omdat wij de bezichtigingen, onderhandelingen, koopovereenkomst en oplevering regelen. Daarbij hebben wij toegang tot onder andere. Fundainbusiness en andere websites. Zo zorgen we voor een ontspannen verkoop van uw bedrijfsruimte. Onze recente transacties vindt u hier. Mocht u uw kantoorruimte verhuren? Dan helpen wij ook graag. U kunt ons altijd benaderen voor een taxatie van de kantoorruimte.

Neem contact met ons op en maak vrijblijvend kennis

Ben u op zoek naar een nieuwbouw kantoorruimte of wilt u uw kantoor ter verkoop aanbieden? Bel naar 085-0605055, stuur een e-mail naar info@uppelschotenrealestate.nl of vul het contactformulier hieronder in om een vrijblijvende afspraak te plannen en kennis te maken. U kunt bij ons ook terecht voor de aanhuur van een kantoorruimte voor uw bedrijf. Graag tot ziens.

Contact formulier