• Wij werken voor ú Makelaars & Taxateurs
  • Uw specialist in commercieel vastgoed
  • Uw specialist in commercieel vastgoed

Projectontwikkeling

Wat is projectontwikkeling?

Twijfelt u over wat projectontwikkeling precies is en wat het inhoudt voor uw bedrijfsruimte? Projectontwikkeling is een proces waarbij de factoren grond, geld en gebruikers bij elkaar worden gebracht om een bouwwerk te realiseren. Bij Uppelschoten Real Estate slaat dit op bedrijfsruimtes. Een projectontwikkelaar neemt de bijbehorende risico's voor de klant over en levert het bouwproject nadat dit in gebruik is genomen, over aan de huurder/koper.

Wij helpen u met de projectontwikkeling van uw bedrijfsruimte

Dat is de theorie. Wij denken graag mee met partijen die een grondpositie en/of gebouw beschikbaar krijgen om er zo waarde toe te voegen. Wij beschikken over contacten met overheden en diverse adviseurs op het gebied van ruimtelijke ordening en milieutechniek. Bovendien hebben wij contact met juristen waardoor wij integraal kunnen adviseren omtrent haalbaarheidsstudies, planontwikkeling en/of marketing van de projectontwikkeling voor een bedrijfsruimte. Bij ons kunt u rekenen op deskundig advies omtrent uw bedrijfsvestiging. Zo bouwen we samen met u de perfecte nieuwbouw kantoorruimte, bijvoorbeeld.

Creëer de ideale bedrijfsruimte

Uppelschoten Real Estate is gevestigd in Utrecht en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Wij zijn gespecialiseerd in commercieel vastgoed en denken graag met u mee over wat de optimale opties van projectontwikkeling voor uw bedrijfsruimte zijn. U kunt bij ons terecht voor zowel verhuur en verkoop als taxaties van bedrijfsruimtes. Neem contact met ons op en bel naar 085-0605055 of stuur een e-mail naar info@uppelschotenrealestate.nl. Dan kunnen we snel aan uw volgende project beginnen.