• Wij werken voor ú Makelaars & Taxateurs
  • Uw specialist in commercieel vastgoed
  • Uw specialist in commercieel vastgoed

Commercieel vastgoed

Allround makelaarskantoor
Lokale marktkennis
Lid van NVM en NRVT

Ons makelaarskantoor in Utrecht is gespecialiseerd in diverse aspecten omtrent commercieel vastgoed. U kunt ons inschakelen voor zowel de verhuur als verkoop van uw bedrijfsruimte of kantoorpand. Daarnaast regelen wij ook de verhuur en aanhuur van uw panden. U kunt ook bij ons terecht voor taxaties, advies omtrent diverse zaken en projectontwikkeling. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en specialisatie binnen de regio’s Utrecht, Amsterdam en Flevoland.

Ontdek de mogelijkheden in een adviesgesprek

Naar het contactformulier

Wij ondersteunen u tijdens elk proces omtrent uw commercieel vastgoed

Wat voor wens u ook heeft omtrent de aanschaf of verkoop van uw commercieel vastgoed, wij staan voor u klaar. Wilt u graag uw kantoorruimte in Utrecht verhuren? Wij denken met u mee over een passende oplossing en een prettige huurder. Daarnaast helpen wij u deze kantoorruimte te taxeren zodat u weet waar u op financieel vlak aan toe bent. Als u uw bedrijfsruimte liever verkoopt, ondersteunen wij u tijdens elke stap van het verkoopproces. Laat u door ons volledig ontzorgen.

Neem contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen

Uppelschoten Real Estate is u graag van dienst. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van commercieel vastgoed? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een kennisgesprek met onze ervaren makelaars. Neem contact met ons op door te bellen naar 085-0605055 of een e-mail te sturen naar info@uppelschotenrealestate.nl.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contact formulier