• Wij werken voor ú Makelaars & Taxateurs
  • Uw specialist in commercieel vastgoed
  • Uw specialist in commercieel vastgoed

Verhuur kantoorruimte Utrecht

Allround makelaarskantoor
Lokale marktkennis
Lid van NVM en NRVT

Wanneer u te maken krijgt met leegstand en u een nieuwe huurder zoekt, kunt u Uppelschoten Real Estate inschakelen voor de verhuur van uw kantoorruimte in Utrecht. Wij beschikken over uitstekende kennis van de lokale markt. U kunt bovendien rekenen op de deskundigheid van onze makelaars. Wij hebben jarenlange ervaring met het verhuren van gebouwen tussen de 100 m² en 30.000 m². U vindt ons eigen kantoor in Utrecht, op bedrijvenpark Papendorp.

Ontdek de mogelijkheden in een adviesgesprek

Naar het contactformulier

Dé makelaar voor de deskundige verhuur van uw kantoorruimte in Utrecht

Bij Uppelschoten Real Estate kunt u rekenen op betrouwbaar advies. Wij adviseren u graag over de verhuur van kantoorruimtes in Utrecht en we taxeren uw pand. Zo zorgen we er samen voor dat het object zo goed mogelijk in de markt wordt gezet. Ook de bezichtigingen, onderhandelingen, huurovereenkomst en oplevering van de kantoorruimte in Utrecht ter verhuur worden door ons geregeld. Wanneer u ons makelaarskantoor inschakelt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de leegstand, wij zorgen snel voor een nieuwe huurder. Als u de bedrijfsruimte liever verkoopt, kunt u ook bij ons terecht. Neem eens een kijkje bij ons aanbod voor inspiratie.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

Wij helpen u graag met de verhuur van uw kantoorruimte in Utrecht. Zoekt u zelf een kantoorruimte in Utrecht ter aanhuur? Ook dan kunt u rekenen op ons advies. Neem contact met ons op voor een overzicht van de mogelijkheden of maak een vrijblijvende afspraak door te bellen naar 085-0605055 of een e-mail te sturen naar info@uppelschotenrealestate.nl. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing voor uw bedrijf.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Contact formulier