• Wij werken voor ú Makelaars & Taxateurs
  • Uw specialist in commercieel vastgoed
  • Uw specialist in commercieel vastgoed

Uppelschoten

Real Estate

Uppelschoten Real Estate is een makelaarskantoor gespecialiseerd in commercieel vastgoed. Voor de verhuur en verkoop van onder andere uw kantoorruimte of bedrijfsruimte is ons kantoor uw betrouwbare partner. Wij beschikken over jarenlange ervaring in de regio Utrecht, Amsterdam en Flevoland en zelfs erbuiten. Ook voor aankoop, aanhuur, taxaties en advies inzake bedrijfshuisvesting, projectontwikkeling of beleggingen omtrent commercieel vastgoed zijn wij uw adviseur. Wij werken voor ú.

Anderen bekeken ook:

Melcombe Partners verwerft belegging

Transactie 8.000 m² logistiek in Almere

Dufort Vastgoed heeft recent de logistieke ontwikkeling Almere Logistics Court opgeleverd aan Melcombe Partners. Het gebouw is...

Lees meer   

Lets's meet

Even kennis maken

Uppelschoten Real Estate B.V. is een allround makelaarskantoor en taxateur voor commercieel vastgoed en beleggingen gevestigd in Utrecht.

Het kantoor is opgericht door Bas Uppelschoten die hiervoor ruim 20 jaar ervaring heeft opgedaan bij grote makelaarskantoren als Kamerbeek Nieboer, Meeus en Arcuris. Bij de laatste twee kantoren was hij verantwoordelijk voor de afdeling Bedrijfshuisvesting en taxaties.

meer info

Bas (P) Uppelschoten RT

Register makelaar/taxateur

Recente transacties

In de afgelopen periode hebben wij weer een aantal mooie transacties kunnen realiseren.
Een greep uit onze recente transacties ziet u hier.

Meer info