NVM Business Innovatie Event 2024

In gebouw Circa in Amsterdam

Graag nodigen we je uit voor de 8e editie van het NVM Business Innovatie Event op donderdag 7 november 2024 in Circa Amsterdam. 

 

Visie op een toekomstbestendige vastgoedmarkt

Onze sector staat voor grote uitdagingen. Toekomstbestendig blijven vraagt om visie en een vernieuwende vorm van leiderschap en bedrijfsvoering. Tijdens het Business Innovatie Event delen wij met jou onze visie op de transitie naar een toekomstbestendige vastgoedmarkt.

 

Toonaangevende en inspirerende sprekers

We zijn trots om aan te kondigen dat Diana Matroos, gerenommeerd journalist en presentator, onze dagvoorzitter is. Zij zal niet alleen de dag begeleiden, maar ook in gesprek gaan met Irene Flotman. Irene is, naast voorzitter van de Vakgroep Business bij NVM ook Managing Director van CBRE Advisory Nederland. Bij CBRE richt zij zich op strategie, groei en innovatie in de vastgoedsector. Samen bespreken zij hoe leiderschap en innovatie hand in hand gaan in de transitie naar de toekomst. Tijdens dit event delen we vernieuwende inzichten over leiderschap en technologie die nodig zijn voor de transitie naar de vastgoedprofessional van de toekomst. 

 

Keynotes over leiderschap, innovatie en de toekomst van de branche

  • Peter van Uhm, voormalig Commandant der Strijdkrachten, deelt zijn inzichten over vernieuwend leiderschap en hoe we als professionals de transitie naar een duurzame toekomst kunnen maken.
  • Remy Gieling, expert in kunstmatige intelligentie en Job van den Berg, innovatie-expert over de impact van technologie en AI op de vastgoedsector en de toekomst van onze branche.

Programma | donderdag 7 november | Circa Amsterdam 

- 13.30 uur: Welkom en inloop 

- 14.30 uur: Start programma met keynotes van experts Peter van Uhm, Remy Gieling en Job van den Berg

- 17.00 uur: Start uitgebreide netwerkborrel met vakgenoten en professionals 

 

Deelname aan het NVM Business Innovatie Event is kosteloos. 

 

NU REGISTREREN



Graag tot ziens.