Melcombe Partners verwerft belegging

Transactie 8.000 m² logistiek in Almere

Dufort Vastgoed heeft recent de logistieke ontwikkeling Almere Logistics Court opgeleverd aan Melcombe Partners. Het gebouw is gelegen op het bedrijventerrein Lage Kant in Almere direct langs de A6. Het gebouw heeft een oppervlakte van circa 8.000 m² logistieke bedrijfsruimte inclusief ondersteunende kantoren en parkeervoorzieningen. Het object is gebouwd door bouwbedrijf Aan de Stegge uit Twello volgens moderne en duurzame eisen.

Het object is volledig en langjarig verhuurd aan GS Interfer, een groothandel in o.a. hang- en sluitwerk alsmede dealer van Hyundai Power Products die de vestigingen in Wormerveer en Nijkerk samenvoegt op een nieuwe locatie. 

De gehele ontwikkeling is uitgevoerd door Durfort Vastgoed uit Laren en gezamenlijk gefinancierd door Melcombe en Durfort VastgoedUppelschoten Real Estate heeft hierbij te totale advisering gedaan ten aanzien van de verhuur en belegging van de bouwgrond en het opgeleverde nieuwbouw complex.

De koper werd commercieel geadviseerd door Wallstone Capital en juridisch en technisch door Van Doorne en Royal Haskoning DHV.

Wil je ook je logistieke ontwikkeling verkopen? Neem contact op met ons kantoor via 085-0605055 voor meer informatie.


Contact formulier