• Wij werken voor ú Makelaars & Taxateurs
  • Uw specialist in commercieel vastgoed
  • Uw specialist in commercieel vastgoed

Weesperstraat 124, Diemen

OBJECTOMSCHRIJVING
Flexibele huurtermijnen voor je (tijdelijke) opslag beschikbaar. Te huur: royale bedrijfsruimte met eventueel kantoorruimte gelegen aan een doorgaande weg in Diemen. Het object is ideaal geschikt voor ondernemers welke op de stad Amsterdam zijn gericht, of juist voor ondernemers die centraal in Nederland gehuisvest willen zijn. De medegebruiker van het object is Boxx Opslag.

WAAR IS HET OBJECT GELEGEN?
Op het bedrijventerrein De Sniep zijn in de directe nabijheid onder meer Ratteplan, Hello Fresh en vele andere bedrijven gevestigd.

OPLEVERINGSNIVEAU
- TL-verlichtingsarmaturen
- 6 meter vrije hoogte
- Maximale vloerbelasting 2.500 kg/m²; op de begane grond
- Overheaddeur
- Camerabewaking
- Digitale toegangscontrole

HOE IS DE BEREIKBAARHEID?
Bereikbaarheid:
Het object ligt zeer centraal en is bereikbaar vanaf drie nabijgelegen snelwegen. De A1: afslag Diemen, de A10: afslag Diemen/Watergraafsmeer en de A9.

Met het openbaar vervoer is het pand bereikbaar met bus 102 vanaf het NS-station Amsterdam Bijlmer, metro 53 vanaf Amsterdam CS (halte Verrijn Stuartweg) en tramlijn 9 vanaf Amsterdam CS (halte Sniep).

WAT HUUR IK?
Opslagruimte, met kantoorruimte totaal groot totaal 2.400 m², en 10 parkeerplaatsen t.b.v. personenauto’s gelegen voor de bedrijfsruimte.

Deelverhuur is mogelijk in overleg vanaf circa 500 m².

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

WAT? IS DE HUURPRIJS?
Vanaf € 60 m² per jaar excl. BTW.

IS ER BTW VERSCHULDIGD?
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HOE LANG KAN IK HUREN?
Huurperiode van één (01) jaar met verlengperioden van telkens éen (01) jaar.

HOE LANG IS DE OPZEGTERMIJN?
De opzegtermijn bedraagt 3 maanden voor het einde van een huurtermijn.

WANNEER WORDT DE HUURPRIJS GEÏNDEXEERD?
Jaarlijks, voor het? eerst 1 (één) jaar na huuringangs-datum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumenten-prijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

WAT IS DE BESTEMMING?
Bedrijven. Auto's en horeca is niet toegestaan.

BETALINGEN
Per per maand vooruit.

MOET IK EEN ZEKERHEIDSTELLING AFGEVEN?
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting. Deze bankgarantie dient te worden gesteld voor de sleuteloverdracht en dient te worden afgegeven door een in Nederland erkende en gevestigde bankinstelling, conform het standaard ROZ-model 2018.

WELKE HUUROVEREENKOMST WORDT GEHANTEERD?
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 is vastgesteld en op 17-2-2015 is gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website met aanvullende en bijzondere bepalingen door verhuurder.

MEER WETEN?

Uppelschoten Real Estate | 085-0605055

Wij werken voor ú

lees meer +
Huurprijs€ 60,- m2/jaar

Informatie aanvragen

Delen via

Kenmerken
  • Overdracht
  • huurprijs€ 60,- m2/jaar
  • Soort vastgoed:
    Bedrijfsruimte
  • Status:
    beschikbaar
  • Aantal niet overdekte parkeerplaatsen:
    10
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1982
  • Bestemming:
    Bedrijfsruimte
  • Kantoor oppervlakte:
    300m²
  • Bedrijfshal oppervlakte:
    2000m²
  • Bestemmingsplan:
    www.ruimtelijkeplannen.nl