• Wij werken voor ú Makelaars & Taxateurs
  • Uw specialist in commercieel vastgoed
  • Uw specialist in commercieel vastgoed

Beeldschermweg 4, AMERSFOORT

Te huur: bedrijfsruimte
Deze bedrijfsruimte is een zelfstandig onderdeel van het self storage bedrijf Boxx Opslag. Door het openen van een tweede vestiging in Amersfoort en toekomstige nieuwbouwplannen op deze locatie is de bedrijfsruimte beschikbaar gekomen voor een periode van in eerste instantie max. 1,5 jaar.

WAAR IS HET GELEGEN?
De bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijvenpark “De Hoef”, aan de noordoostelijke zijde van Amersfoort, het middelpunt van Nederland en daarmee een aantrekkelijke thuisbasis.

De Hoef is een gemengd kantoren- en bedrijventerrein dar grotendeels in de jaren ’90 is ontwikkeld. Dit maakt het gebied “De Hoef” tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago. De strategische ligging met OV-voorzieningen en aansluiting op snelwegen, maken het een uitstekende locatie.

HOE IS HET BEREIKBAAR?
Eigen vervoer
De bereikbaarheid is optimaal. De locatie ligt nabij het verkeersknooppunt Hoevelaken (op 5 auto-minuten) van de rijkswegen A1 (Amsterdam – Osnabrück) en A28 (Groningen – Utrecht), waardoor het object makkelijk te bereiken is vanuit het hele land.

Openbaar vervoer
Het NS-station Amersfoort Schothorst is op circa 14 minuten lopen gelegen, waar vandaan zeer regelmatig treinen vertrekken in de richtingen van Utrecht en Zwolle. Vanaf het Centraal Station Amersfoort zijn er directe verbindingen naar Amsterdam, Schiphol, Groningen en Utrecht.

WAT HUUR IK?
Bedrijfsruimte met een oppervlakte van ca. 1.280 m² vvo en 5 parkeerplaatsen op het buitenterrein.

Het vermelde metrages is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

HOE WORDT HET OPGELEVERD?
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd in de huidige staat inclusief:
- vrije hoogte ca. 6,5 m
- Tl-verlichting
- betonnen vloer
- afsluitbaar hek
- toiletgroep
- elektrische bedienbare bedrijfsdeur op maaiveldniveau

WELKE DIENSTEN KRIJG IK GELEVERD EN WAT KOST DAT?
De servicekosten bedragen € p.m. per m² per jaar excl. BTW.

WAT IS DE HUURPRIJS?
€ 77,50 per m² per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

IS ER BTW VERSCHULDIGD?
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HOE LANG KAN IK HUREN?
Huurperiode van 1,5 jaar.

WAT IS DE MOGELIJKHEID VOOR VERLENGING?
Zonder opzegging loopt de huurovereenkomst door voor onbepaalde tijd.

HOE LANG IS DE OPZEGTERMIJN?
De opzegtermijn bedraagt doorlopend één (1) maand.

WANNEER WORDT DE HUURPRIJS GEÏNDEXEERD?
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumenten-prijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

WAT IS DE BESTEMMING?
Raadpleeg hiervoor

WAT IS DE BETAALWIJZE?
Per kwartaal vooruit.

MOET IK EEN ZEKERHEIDSTELLING AFGEVEN?
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting. Deze bankgarantie dient te worden gesteld voor de sleuteloverdracht en dient te worden afgegeven door een in Nederland erkende en gevestigde bankinstelling, conform het standaard ROZ-model 2018.

WELKE HUUROVEREENKOMST WORDT GEHANTEERD?
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 is vastgesteld en op 17-2-2015 is gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website met aanvullende en bijzondere bepalingen door verhuurder.

lees meer +
Huurprijs€ 77,- m2/jaar (excl. btw)

Informatie aanvragen

Delen via

Kenmerken
  • Overdracht
  • huurprijs€ 77,- m2/jaar
  • Soort vastgoed:
    Bedrijfsruimte
  • Status:
    beschikbaar
  • Aantal niet overdekte parkeerplaatsen:
    5
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1993
  • Bestemming:
    Bedrijfsruimte
  • Bedrijfshal oppervlakte:
    1280m²
  • Bestemmingsplan:
    www.ruimtelijkeplannen.nl