• Wij werken voor ú Makelaars & Taxateurs
  • Uw specialist in commercieel vastgoed
  • Uw specialist in commercieel vastgoed

Taxatie van uw kantoorruimte

TMI rapport

Kom voor de taxatie van een kantoorruimte of bedrijfsruimte lang bij Uppelschoten Real Estate. Wij hebben ruime ervaring en zijn gecertificeerd register taxateur. Wij zijn tevens lid van NVM Business en ingeschreven bij het NRVT. De rapporten omtrent de taxatie van uw kantoorruimte of bedrijfsruimte worden opgesteld door ons met software van het TMI. U kunt hierdoor gebruik maken van een uniforme en duidelijke rapportage die breed bekend is bij o.a. banken, belastingdienst en beleggers.

Wij zorgen voor een overzichtelijke taxatie van uw kantoorruimte

Ons makelaarskantoor in commercieel vastgoed in Utrecht zorgt dus voor een algemeen erkende taxatie. Deze taxatie kunt u inzetten wanneer u bijvoorbeeld besluit uw kantoorruimte te verhuren. Ook kan onze taxatie nuttig zijn wanneer u uw bedrijfsruimte wilt verkopen. Tijdens al deze processen kunt u rekenen op onze assistentie. Wij hopen u met onze taxatie vertrouwen te geven, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over de bestemming van uw kantoorruimte.

De aanvraag van een taxatie bij ons makelaarskantoor

U kunt online een offerte aanvragen waarbij u deze binnen 24 uur van ons ontvangt. Taxatierapporten worden over het algemeen binnen tien dagen opgeleverd. Wij hanteren het vierogenprincipe waarbij er altijd twee taxateurs het rapport bekijken en ondertekenen. Wel zo zeker dus. Uiteraard kunt u ook bellen om de mogelijkheden te bespreken. De kosten voor een taxatie van een bedrijfsruimte of kantoorruimte bedragen minimaal € 1250,- excl. BTW en zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van het object.

Neem contact met ons op voor een algemeen erkende taxatie

Vul het onderstaande contactformulier in, bel naar 085-0605055of mail naar info@uppelschotenrealestate.nlen wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u behoefte aan advies omtrent een nieuwe bedrijfshuisvesting? Maak dan gebruik van onze consultancy. We helpen u graag.

Contact formulier