• Wij werken voor ú Makelaars & Taxateurs
 • Uw specialist in commercieel vastgoed
 • Uw specialist in commercieel vastgoed

Lange Viestraat 2, UTRECHT

ALGEMEEN
Op deze nieuwe locatie direct langs de Oude Gracht hoek Lange Viestraat wordt de historie van Houses Modernes weer teruggebracht in een prachtig eigentijds kantoor in het bruisende centrum van de Domstad. Dit kantoor is voorzien van een moderne afwerking en heeft voorzieningen als een receptie, vergaderruimtes en lounges waar gewerkt kan worden. De werkplekken worden volledig ingericht met goed meubilair. Er komt een rooftop bar op het dak met een magnifiek uitzicht over de stad. Hard werken en ontspannen gaan hier goed samen.

In het gebouw bevindt zich een atrium die verbinding maakt tussen de verdiepingen en aan de bovenzijde is deze afgesloten met een indrukwekkende lichtkoepel.

De ruimtes zijn geschikt voor zowel starters, zzp'ers als corporate bedrijven die bijvoorbeeld op projectbasis willen werken. De voorinschrijving is gestart. Wil jij werken aan de grachten van Utrecht tegenover o.a. de nieuwe bibliotheek en op een steenworp afstand van de Neude, Vredenburg en Hoog Catharijne met ruim voldoende horeca, winkels en musea om je heen? De ruimtes worden turn-key opgeleverd dus je hoeft alleen je laptop mee te nemen.

LOCATIE
Hartje centrum Utrecht nabij o.a. de Bijenkorf, Stadskasteel Oudaen en aan de Oude Gracht. Het centrum van Utrecht-Stad ligt om je heen. De locatie is goed bereikbaar per fiets of OV.

BEREIKBAARHEID
De locatie is met de auto goed bereikbaar via de A2/A12/A27 en aansluitend via de verbindingswegen het centrum in. Parkeren is o.a. mogelijk in de parkeergarages van La Vie en Hoog Catharijne die op loopafstand zijn gelegen.
Het treinstation Utrecht CS op 8 minuten loopafstand bereikbaar en er rijden er diverse bussen langs het gebouw. Uiteraard is het gebouw per fiets of lopend ook goed bereikbaar.

VLOEROPPERVLAKTE
Het gebouw heeft een totaal vloeroppervlakte van 5.000 m² beschikbaar bestaande uit:
- Circa 1.000 m² kantoorruimte op de tweede verdieping;
- Circa 1.000 m² kantoorruimte op de derde verdieping; (ONDER OPTIE)
- Circa 1.000 m² kantoorruimte op de vierde verdieping;
- Circa 1.000 m² op de vijfde verdieping;
- Circa 1.000 m² op de zesde verdieping;
- Deelverhuur vanaf 6 m² of een werkplek is reeds mogelijk.
De overige ruimtes in het gebouw zijn verhuurd aan o.a. enkele advies- en ICT bedrijven.

HUURPIJZEN
Vanaf € 450,- per maand inclusief servicekosten energie. De huurprijzen zijn afhankelijk van de ligging, uitzicht en oppervlakte. De prijzen zijn exclusief BTW en eventuele bijkomende leveringen en diensten. Meubilair en stoffering is aanwezig en is inbegrepen in de prijs.

PARKEREN
In de directe omgeving zijn parkeerplaatsen (betaald) beschikbaar. Prijzen en beschikbaarheid zijn op aanvraag beschikbaar en kunnen variëren.

SERVICEKOSTEN
Alle energie en schoonmaak is inbegrepen. Er kunnen servicecontracten worden geleverd voor bijvoorbeeld koffie en andere kantoorfaciliteiten. Vergaderruimtes zijn aanwezig en per dagdeel te boeken.

OPLEVERNIVEAU
Oplevering in de huidige staat, waaronder:
- Sanitaire voorzieningen per verdieping;
- Verwarmingssysteem en koeling (35 W/m²);
- Gratis WIFI;
- Systeemplafond met industriële afwerking en LED-verlichtingsarmaturen;
- Scheidingswanden met veel glas;
- Sprinkler;
- Toegangscontrole in het gehele gebouw;
- Liften;
- Rooftop bar;
- Bemande receptie.

ENERGIELABEL
Volgt nog bij oplevering.

BESTEMMING
Kantoorruimte.

HUURTERMIJN
Van 6-60 maanden mogelijk.

OPZEGTERMIJN
1-6 maanden.

BETALINGEN
Huur en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van twee maanden huur, servicekosten en BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal ervan rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Het gebouw is in aanbouw. De planning voor de oplevering kan nog iets verschuiven. Wij houden u op de hoogte.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

BIJZONDERHEDEN
Er zijn voorbeeldfoto's toegevoegd aan deze presentatie als mogelijke referentiebeelden voor inrichting en uitstaling van de ruimtes.

BESCHIKBAARHEID
In overleg (per november 2021).

MEER INFOMATIE OF BEZICHTIGING:

Uppelschoten Real Estate
Papendorpseweg 100
3528 BJ UTRECHT
T: 085 - 06 05 055
info@uppelschotenrealestate.nl

Wij werken voor u

lees meer +
Vraagprijs€ 475,- p.m. (excl. btw)

Informatie aanvragen

Delen via

Kenmerken
 • Overdracht
 • vraagprijs€ 475,- p.m.
 • Soort vastgoed:
  Kantoorruimte
 • Status:
  beschikbaar
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  2021
 • Bestemming:
  Kantoorruimte
 • Kantoor oppervlakte:
  3000m²
 • Bestemmingsplan:
  www.ruimtelijkeplannen.nl