Bedrijfsgebouw van Nilfisk verkocht

Off market deal belegging

Dit bedrijfspand is na 34 jaar voor het eerst verwisseld van eigenaar.

In Almere aan de Versterkstraat 5 ligt een van de eerste bedrijfscampussen die in de jaren "90 van de vorige eeuw zijn gebouwd. Het bestaat uit 3 gebouwen met een zelfde uitstraling welke langs de A6 staan. Bedrijventerrein Gooise Kant is een hoogwaardig businesspark wat destijds in samenwerking (PPS) met ING Real Estate is ontwikkeld door de gemeente Almere.

Oorsponkelijk zijn deze gebouwd voor een tandartsengroothandel waar zelf werd geproduceerd, groothandel en advies op een terrein was samengebracht. 

Nadat de bedrijven in de jaren "10 zijn verkocht heeft de oorspronkelijke eigenaar deze verhuurd aan diverse gerenomeerde bedrijven. Nilfisk huurt dit bedrijfspand al sinds 2008 voor haar Benelux hoofdkantoor. Bas Uppelschoten was destijds ook al bij de verhuur betrokken in zijn Meeús tijd. Het gebouw beschikt over een energielabel A.

De particuliere verhuurder heeft besloten, gezien zijn leeftijd, het gebouw te verkopen. Via een onderhandse verkoop is dit gebouw van 2.300 m² groot aan een andere particuliere belegger verkocht.

Uppelschoten Real Estate heeft de verkoper geadviseerd bij het tot stand komen van deze transactie.

Wil je ook een beleggingspand verkopen op een profesionele manier voor de beste prijs? Neem dan contact op met ons via 085-0605055.